SHËRBIMET

Kërko Termin në

GolajMed3

më shumë rreth shërbimeve tona


Këshilla nga Ordinanca jonë

  • Eshte i obligueshem pastrimi i dhemeve pas cdo ngrenie qe te largohen mbeturinat e ushqimit qe jane baze e veprimit te bakterieve dhe formimit te pllakes bakteriale e cila pason me formimin e gurezave dentar.

    Kush përfiton nga zbardhja e dhëmbit?
  • Per kujdesin oral dhe me gjere preferohen vizita mjekesore te dentisti 1 here ne 6 muaj. Kujdesi per dhembet eshte shume i rendesishem per shendetin tuaj dhe pastaj per estetiken qe luan nje rol te rendesishem.

    Sa zgjatë procedura me ZOOM?